Ahad, Mei 05, 2013

Belajar bawak motosikal PART 2



Okaylah Part 2 … Part 1 aku cerita yang tolong aku ajar bawak motor -- > Izzatul ,right? For this entry, saya ada dua orang lagi kawan yang sudi membantu ajrakan cara nak bawak motor.. For this now,aku dh pandai seglanya ,tapi aku belum cuba nak bawak kat jalan raya,.. Nadiah  tak kasi aku bawak sebab jalan licin .. yelah siapa nak tanggungkan .. Dahlah aku guna motor dia..  Kalau jatuh siapa nak ganti rugi.. Apapun .. Thank a lot ,sayang sbb sudi bantu aku.. sebenarnya aku nak bawak motor sbb kesian tngok kau nak kena antar aku dan mereka2 yang sibuk nak suruh kau hantar.. Thanks sebb korbankan sedikit masa mengajar aku .. Ah ,aku tak tahu nak cakap apa.. Terharu . Yes memang aku terharu.. sbb kau sudi ajar aku ./..  Another person,Shamsiah,Thank u too .. Sbb sudi bawa aku jalan2 ..haha ,and sudi beri jawapan bagi persoalan aku … Hahaha,walaupun masa tu minyak dah nak habis ,but kaw still nak bawak aku gi jalan2 … J Thanks a lot ,friends …

Shamsiah,aku harap kaw faham dgn segala apa aku ajar kat kau.. Sebenarnya aku tak berapa pandai sangat nak ajar … lagi subjek yang aku tak power sangat.. tapi kau still nak suruh aku ajar.. hehe … Aku tak sangka aku jadi Cikgu kepada kau… Shamsiah ,kalau ada yang kau tak berapa nak faham ,silalah bertanya kepada cikgu kerana aku juga masih kekurangann ilmu dan masih mencari ilmu J Aku doakan kita sama2 berjaya .. J Erm.. Izzatul ,thanks jugak tau .. Kau teman pertama yang mengajar aku .. teman pertama yang aku senang faham cara2nya… Haha .. kau jadi cikgu kepada aku yang degil nakdengar kata .. Haha kau marah aku sebab bawa motor sambil ketawa2 .. Thanks zatul,disebabkan kau marah aku aku semakin pandai bawak motor.. haha Alhamdulilah J Haha,thanks jugak sebagai teman gosipppp pada masa itu J Hah,zatul aku tak reti nak ucap terima kasih sangat2 aku tak reti nak gambarkan perasaan aku tapi aku boleh luahkannya di sini.. Di sinilah aku mencoret segala2nya .. Hanya perkataan “Terima Kasih “ sahaja ,yang boleh aku katakana.. Aku akui bahawa aku memang pendiam .. Seriously,aku nak cakap something tapi aku pendamkan .. Ntarlah mungkin itu sifat aku kot .. suka memendam rasa.. :/ yang boleh menyebabkan diriku ini kerugiann… herm,… L