Isnin, Disember 30, 2013

Bila Kau Pergi Ada Penggantinya..

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)
Alhamdulilah..
Alhamdulilah..
Alhamdulilah..
Alhamdulilah... 
Alhamdulilah.. 

Syukur sangat terpilih masuk kelas sains =) Alhamdulilah.. Memang ramai orang tanya .. result akudapat berapa? Aku cakap aku dapat 2A je .. Tak sangka pulak boleh masuk kelas KAA.. Rezeki Allahkan siapa tahu..Mungkin itu juga ujian dan cabaran untuk aku.. yeah! Cabaran untuk aku.. Allah dah kasi aku jalan ..just aku handle segalanya.. Aku harap aku kuat dan kuat ..In Shaa Allah =) Even mak aku rasa aku macam tak boleh nak masuk kelas tu sebab result aku yang tak berapa nak cemerlang tu ... Result aku dengan kakak aku ... Result kakak aku jauh lebih baik :) Aku suam-suam kukuje =) Menyesal dengan result yang aku dapat.. In Shaa Allah tak.. :) 


Parents aku tak yakin , tetapi akuyakin sebab Allah ada bersama aku.. In Shaa Allah selalu =) Dia yang mengaturkan segalanya , Jika kita berpegang kepadaNya In Shaa Allah semuanya akan berjalan dengan lancar.. Aku harapkan begitu.. Semoga aku dapat membalas balik apa yang aku ingin memberikab sesuatu yang sangat istemewa untuk diri aku, keluarga,guru, sekolah dan masyarakat serta negara =) In Shaa Allah .. 


Aku harap aku tak mengeluh dan takakan penat untuk terus belajar..belajar danbelajar.. Aku harap sifat pemalas aku beransur-ansur hilang .. In shaa Alllah.. . Kalau aku nak sesuatu itu aku mesti mendapatkannya .. In Shaa Allah=) Thanks mama sebab selalu ada dengan saya disaat saya rasa down dan berusaha bangkitkan semangat saya..Terima Kasih jugakerana hadirdalam hidup sayadi saat saya akan kehilangan seseorang .. Seseorang yang saya terlalu sayangkan dia dan mungkin juga selepas ini saya tak akan jumpa dia.. Dia selalu ada  untuk saya disaat saya gembira dan segalanya.. Mungkin juga TIDAK!! kerana saya tak nak dia tahu =) Kehilangan dia ? Mungkin telah ditakdirkan selama 4 tahun untuk saling melengkapi antara satu sama lain.. Persaudaraan itu akan kekal tetapi pertemuan kita mungkin tidak =) 


Alangkah indahnya disaat aku mula-mula mengenalimu .... Walaupun perangai kau rasa macam kelakian skit tapi aku suka ...suka dan suka =) Entah aku pun tak tahu kenapa aku tertarik dengan kau kak =) Aku sayang kau even kau dah tahu tapi rindu kau , biarlah aku sendiri yang tahu =) Aku harapkau kuat kak... Perjalanan hidup kau lepas ne lebih mencabar .. Aku still ada setahun untuk menyemai segala  ilmu baru.. ilmu luar dan sebagainya.. Di saat aku kehilangan kau Allah bagi akuinsan yang lain untuk membantu ,membimbing dan menyayangiku.. Terima Kasih Allah =) 


Terima Kasih juga kak sebab selama 4 tahun ada dan selalu adaa untuk adik.. Selamat Tinggal Kenangan 2011-2013... Aku dah simpan kau dalam peti simpanan aku semoga kenangan itu tetap ada bila aku ingin membukanya .. Esokkk... kemas kelas bersama gegeng 4 Sains =) In Shaa Allah aku datang .. Aku harap aku dapat tolong mana yang patut..heeeee