Khamis, November 13, 2014

Happy Birthday Danial Amin ;')

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =) 
 
 

 11 November,  merupakan hari jadi kawan aku. Sekelas, sejawatan, sebaya dan sama bulan tapi dia lebih tua dari aku. Hihi.. Aku, 14 Nov ni.... Happy Birthday to me :') Amin.. Adakah aku orang yang terakhir mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR :P Haha... sengaja je..


Aku dah wish kat kau kan.. Apa yang aku nak cakap dekat sini pun macam tak ada nak ucap.. Apapun selamat Hari lahir yang ke -16 tahun ini. Semoga dimurahkan rezeki , menjadi anak yang soleh, sentiasa sabar dan tabah menghadapi ujian kehidupan. Jangan  Malas .. hehe Jangan asyik nak tidur je tahun depan dah SPM... Lagi.. Tahun depan aku just ada kau je :P Budak yang lain dah tak de .. Haha.. tak tahu  tahun depan macam mana, selalunya kita yang buat bising kat library waktu rehat.. Haip... Pustakawan yang tidak mematuhi peraturan betul.. hehe 

Okaylah.. tu je kot... Nak hadiah? Tunggulah kalau aku ada hati nak bagi kat kau.. hehe .. Tengok bajet aku lah :') Selamat Hari lahir, kawan November :') Masa hari jadi aku aku nak hadiah tau. Jangan lupa bagi.. Haha ..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Copyright ©2015 Label : Freebies | Design by Mastura Aziz