Ahad, November 02, 2014

Jangan jeles, kay :')

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)


Sufi sayang... Hehe.. Maafkan adik kalau akak tak suka adik bagi Haziq Abu hadiah :') sorry sangat2  kalau akak rasa brrr... dengan Haziq .. Haha.. Alaa.. kira jeleslah ini sebab dulu akak sorng je dpt hadiah masa nak exam tapi sekrng tiba-tiba Haziq menyibuk.. Haha .. :"_


Haha.. nak guling-guling je bila dpt tahu " Akak merajuk" Lahai, mesti comelkan muka akak bila merajuk.. hehe .. Tak tahulah apa yang akak ckp dgn Haziq masa akak bagi hadiah tu. Takpelah, dah ada rezeki dia nak buat macam mana :') Ala... nanti adik belikan hadiah akak lagi best dri tu .. huhu.. Tapi kena janjilah dapatkan result yang best2, nak semua kredit :') Okay, sayang.. Kalau akak dpt , nanti adik belikan brg yg best tu :') Tunggu adik dah kerjalah.. Haha.. Promise tau :') 


GOOD LUCK, SAYANG :')
#SAYANGSUFINASUHA :')

Tiada ulasan:

Catat Ulasan