Pages

Thursday, December 25, 2014

Abah! Nak handset touch!

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =) 
 
Sekadar Hiasan Sahaja.. Hohoho.. Bukan dimiliki.. krikkkkk
 
Entry seterusnya XD Aku tengah ada feel nak menulis ni. So, korang baca jelah .. hehe. Update Status aku dekat Facebook "  Abah nak juga handset baru. hehehehhehehehehhehe " Korang tahu kenapa aku minta ayah aku handphone baru, sebab telefon baling-baling aku dah innalilah sebenarnya tapi still boleh berfungsi lagi, cuma camera, radio, tv, and beberapa application dah tak boleh nak pakai dah. Haha.. Janji still boleh hantar mesej and telefon orang. Itu yang paling penting. :D. Lagi satu, sebab kawan0kawan aku lah.. Mun.. apa wassap kau, apa wechat kau. Oiii, aku mana ada tu semua, telefon baling aku tu aku pakai. *peps, telefon tu juga aku gunakan untuk lawan musuh. Haha.. Kena pula tu,.. Kahkahkah,.. Musuh? kawan librarian lelaki time diorang dok menyakat aku .. :D hehe.. 
 
Tapi , sampai sekarang aku tak minta lagi.. Hahahaha.. Sebab aku takut , nak guna.. sebab aku lasak, ganas.. kang ada juga aku lempar je macam lempar cakera kalau aku tengah marah *sebab itulah perkara aku bila aku tengah marah, apa yang ada dekat tangan, dibalingnya. tak kisah apapun.. heheh.. Aku pun tak ada gila sangat dengan gadjet ni semua. Haha.. Tak pandang pun.. Yang aku pandang setiap kali shopping " BUKU" mesti. Tak dapat beli.. tengok pun okay lerrr.. tak pun belek2 je.. :D 

Telefon apa yang aku nak ??? Kalau boleh aku nak OPPO.. tapi harganya mahal sangat.. Tak jadilah .. Cari yang lain.. Aku nak LEAD 5.. itu pun mahal juga. Lain.. Aku nak Galaxy Note 2,3,4,5 and blaaa..  Haha.. sama je mahai.. Aku nak IPhone 4, 5,6, and blaaa.. hahaha.. lagi mahai.. Lenovo pun sama.. Haha. Apa yang aku boleh beli? Tengok je dulu.. Harga turun, baru aku pergi beli :) Huhu.. Walaupun ramai makcik2 aku cakap dah murah tu.. tapi bagi aku yang tak ada duit ini, still minta duit dekat mak ayah, fikirkan adik beradik yang stiil study and ofcoze aku sekali plus duit kereta, bil api and air.. serta rumah yang belum siap2 lagi tu... Haha.. Aku cakap dalam hati " Takpelah Mun, lain kali je. Tunggu harga murah ehh beli. "

Kalau kawan2 ada telefon touch, aku yang kejekan main game dia. Haha.. Selalu kena si Shamlah.. Hahaha. Sebab dia tak suka main game , akulah yang kerjakan... Dia kata dia paling tak suka main POU macam  bodoh je main game tu. Aku diamkan sebab bagi aku ahh lantaklah janji aku main je. Hahahaha.. Tapi ada juga aku dok fikir, apa best Wechat, Wassap, Instagram,Telegram and what so ever lagilah.. Haha.. Tak usahlah aku fikir lagi pasal handphone segala ni. Akukan nak SPM :D *Pujuk hati.. :'( Haha

To akak Sufi.. kalau ada rezeki awal, dapatlah adik buat wassaaapp,.. Okay? Kalau tak.. tunggu jelah sampai berjanggut..Ekk.. Akak ada jangggut ke ? :P Ok.. Stop Melalut. Bye! Badan aku mula sakit :'(

No comments:

Post a Comment