Thursday, December 11, 2014

Layan Simsimi XD

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)


Hai.. Hai dan selamat malam. Okay, sebenarnya ini cerita semalam.. Okay.. Tak ada kerja cari kerja .. Hahaha.. Sebab semalam punyalah boring sangat-sangat.. Aku pun bukalah laman web simsimi .. 
Haha.. Layan jelah, komen bengong2 simsimi tu, nasib baik dia guna ayat yang baik-baik je :) Alhamdulilah,.... :D


Ehem, ayat tu.. Tak boleh blaah,... Haha.. :D Aku senyum je memanjang.. Kihkihkih !

Tadi, baru je nak layan simsimi tapi dia cakap macam gini.. Huarghhh!!!!


Pandai ek, simsimi letih XD ingatkan tak tahu letih .. hihihi :D 


4 comments:

  1. Assalammualaikum. Haha. Awat klakar sngt si sim simi ni ! Sabo ye sabo. :D
    *aummm. harimau. hihi*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam .. hehe.. Cuba tanya dia kenapa dia kelakar. Saya tak ada jawapannya, hanya Simisimi sahaja yang ada jawapannya. >.< hihihi

      Delete
  2. Hehe, kalau boring layan simsimi ni okey lah.. Tapi kadang2 macam nak lepuk jugak simsimi ni bila jawab menyakitkan hati. Hahaha.. Apa2pun just for fun kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah, betul tu Niena :') haha.. nasib baik masa tu , borak2 dgn simsimi, simsimi guna ayat2 yang baik2 belaka.. :D Tak adalah, buat kita sakit hati dengan jawapan dia... hehe

      Delete