Sunday, December 14, 2014

My Own Song :)

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)


Selamat Malam :) What should I do this night? hmmm...  Okay, aku nak update pasal hasil ciptaan aku. My own Song :) . Aku buat lagu ini pun bersebab? Haha.. Nak tahu kenapa ? Lagu ini untuk someone yang very very important to mylife :) Alhamdulilah , sampai sekarang dia still be in myside forever .. InshaAllah.. Lagu ini tak lama pun sekejap je.. Hehehe Enjoy ye guys dengan suara aku yang tak berapa nak power tu :) 






No comments:

Post a Comment