Nomad-tetap menantimu cover by NieraZatty :)

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)



Okay, ini lagi satu.. Aku rakam, sorry ye sbb suara aku macam tak berapa nak boleh go sangat.. Haha.. Lagipun aku tak sampailah nak tarik nafas bila tune lagunya nada tinggi. Haha.. Apapun just for enjoy :D Kenapa ntar aku suka cari lagu yang memerlukan aku menjerit.. Haha.. Nak menjerit boleh tapi dah tengah malam tak kan lah aku nak memekak pula. Orang lain dah tidur pun :) Aku? Bila lagi. Haha.. Nak buat esok pagi? tak boleh sebab aku ada hal nak kena buat dekat sekolah even aku cuti sekolah -_-. Itulah rajin sangat :) Hahaha..  :D Kalau korang rasa macam aku mengeja tu, layankan jelah. Haha.. 

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Muka hampir sama, ada jodoh yang kuat???

Blog Kelas !!

Adik rindu abang...