Wednesday, December 31, 2014

Saya anak mak dan abah

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)


Saya anak mak dan abah 
Saya anak mak dan abah yang paling degil.
Saya anak mak dan abah yang paling manja.
Saya anak mak dan abah yang paling mudah tersentuh.
Saya anak mak dan abah yang paling tak suka buat sesuatu depan orang lain.
Saya anak mak dan abah yang paling cerewet tapi taklah sangat,
Saya anak mak dan abah yang paling senang nak bawa pergi shopping.
Saya anak mak dan abah yang suka merayap dekat tempat lain bila bershopping.
Saya anak mak dan abah yang tak suka di ganggu bila mood sangat2lah happy.
Saya anak mak dan abah yang paling garang dalam adik beradik. Hahahaha
Saya anak mak dan abah yang paling kuat menangis.
Saya anak mak dan abah yang paling panas baran.
Saya anak mak dan abah yang paling ganas .. Hahahahhaha
Saya anak mak dan abah yang paling lasak.
Saya anak mak dan abah yang paling unik  *Perasan.
Saya anak mak dan abah yang paling kuat berangan.
Saya anak mak dan abah yang paling pendiam.
Saya anak mak dan abah yang paling pelik.
Saya anak mak dan abah yang perangainya macam budak2.
Saya anak mak dan abah yang orang cakap macam halimunan. Hmm..
Saya anak mak dan abah yang paling too much perangainya..
Saya anak mak dan abah yang tak reti nak minta macam-macam.
Saya anak mak dan abah yang selalu cakap tak tahu tak tahu bila di tanya.
Saya anak mak dan abah yang suka sangat main campak2 bila dia rasa grrr.
Dan saya anak mak dan abah yang paling tak reti nak kongsi apa yang dia rasa. Selalunya jadi mangsa buku diary yang dah ada sepuluh tu 
Inilah anak mak dan abah, mungkin tak akan menyusahkan abah dan mak tapi mak dan abah selalu risau pasal Eza kan .. Hurm...  Eza tahu... Sorry, mak ... Sorry abah..
Mungkin Eza tak seperti akak Mira and Epul tapi Eza harap Eza dapat bahagiakan mak dan abah hingga ke syurga  InshaAllah 


6 comments:

  1. Mak dan abah kita sentiasa terima diri kita seadanya. Semoga kita semua dpt membahagiakan mak abah kita masing2. in shaa Allah :)

    ReplyDelete
  2. Apa kata eza print put entry ni dan kasi mak abah baca? :)

    p/s : my name is munirah, too! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, nak buat tapi keberanian itu tiada .. Haha.. Takut nanti menangis pula . hehe
      Haha, Okay Kak Uni :D Baru best time dengar nick name nama tu :D

      Delete
  3. iqha pun anak mak and abah,,hehe..
    btw,,done follow #806 :))

    ReplyDelete