Thursday, December 25, 2014

Selfie Time!

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =) 
 
Selamat Pagi XD Pada pagi ini aku nak post pasal gambar selfie aku time aku lepas buat revision subjek killer. Hehe. Nak rehatkan minda yang dah berserabut tu, aku openlah laptop, click webcam icon and start selfielah. Haha. Captions aku letak dekat FB " Berehat sebentar bersama selfie selepas study. Haha " Entahapa2 jelah aku ni kan ... Btw, tak lama lagi dah nak 2015 dah. Wow! Adakah aku dah ready nak SPM! Huhu.. Kalau nak tahu jawapannya. Kenalah tanya aku. hihi. Jawapan aku. InshaAllah :) Just buat yang terbaik dan memperbaiki kelemahan aku pada tahun ini, kejap kejar balik subjek yang aku takda kat kelas. *Banyak woii.. Haha .. InshaAllah , aku boleh boleh .. Doakan aku tau. TQ ! Korang tengok jelah entry ntah apa2 aku ini. :P hahaha
 
 
Captions: 

1. Tutup mata guna tangan kanan. 
2. Tutup mata guna tangan kiri.
3. Buat muka comel sambil tayang gigi and ala-ala tentera gitu tangan.
4. Buat muka comel tapi tak tayang gigi and ala-ala tentera gitu tangannya. XD 
 
 

 Captions:

1.Cara aku bacalah , kalau khusyuk sangat.. haha
2.Arghh! Peninglah .. Tak faham.. Tak Faham..
3. Eii, mana pula aku baca tadi,!!
4. Wow! bestnya tajuk ini.

 Captions:

1. Miss No.Body! Hahaha
2. Nampakkan sebahagian badan.
3.Full and SMILE =D
4. Haha.. Makin ke depan LOL XD
 
 Captions:

1. Nampak bahu je..
2. Hai hai.. Sebelah je boleh nampak.
3. Okay Cun !!
4. Mata aku. Hahahahahhaa
 
 Captions:

1. Thinking !!!
2. Ala-ala model lah tu :P
3. Hmm... senyum kambing jelah.. Haha
4. Haa.. sambil buat gaya pegang pistol.*Macam tak ada kena mengena je..
 Captions:
 
1. This is ME (Munirah Ezzaty) :)
2. Heart? You want?
3. You? Ohh.. Can you take my heart :D 
4. Yeah... Lalallaa.. 

Haha, maaflah , aku tak ada mood nak buat entri panjang. Nantilah lepas SPM, aku update pasal Our memories with my sister Sufinasuha.. Lala.. Panjang ceritanya sebab tu aku malas nak tulis. Haha.. Aku create dulu kat word and kena search balik semula .. Haha... Take a pic and what so everlah yang aku suka nak buat nanti. But, serius aku cakap dengan korang entri aku yang aku akan buat ini panjangnya berjela-jela. Mungkin lebih 500 word or 2000 word and up .. Larat ke hang nak baca? Tell me! Haha.. Mesti baca sikit dah fed up kan .. Hehehe.. Ok bye! Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment