Tuesday, December 09, 2014

Tidak Bertajuk

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)

Hello peeps, selamat malam :D Dah lama tak membebel dekat blog.. Haha.. Apa yang aku nak story ek pada hari ini, ada siapa2 yang boleh bagi idea... Ada.. Ada... hehee

Okaylah, aku sebenarnya tak tahu nak tulis apa.. so, untuk kali ini, aku pakai hentam jelah apa yang aku nak tulis. Kalau pelik2 tu senyap2 jelah .. hehehehe

Semalam, dia dah pergi PLKN dah,,, So, good luck untuk dia.. Nasib baik tak jauh, dekat Mersing je.. Dahlah awak tu antibodi tak kuat.. Jangan demam2 tau balik nanti.. Kat sana jaga kesihatan. Sayang awak.. hehehe *Okay, abaikan... 

Itu je nak cerita .. Haha






No comments:

Post a Comment