Jumaat, Januari 09, 2015

Superb Boyfriend :D Haha

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =) 
 

 
Danial Amin, dia adalah segalanya untuk aku. Ehh!! bukan...bukan.. salah tulis pula . hehee.. Dia adalah kawan lelaki aku yang paling superb and tahap mega best. Haha.. Aku berharap, persahabatan aku dengan dia sehingga Jannah. Huwahuwa.. Amin, aku harap kau terharu. :P Haha 

 
Aku suka dengan cara dia sebenarnya sebab cara dia hampir 80% sama dengan aku. Haha..Kata "Adik-beradik  November" memanglah sama. hehe. Dia seorang yang cool .. Haha.. Dia seorang yang senang dikawal :P Kahkah.. Dia seorang yang caring.. hehe .. Ehem! tapi , dia sudah berpunya dan aku juga sudah punya pilihan dihati :P Uweekk nak muntah..Haha.. Dia senang nak bekerjasama.. Haha.  Dia .... suka buli aku...itu pun kalau ada geng. Haha .. Tapi, selalunya aku yang buli dia. hehe.. 
Amin, aku tak akan lupa ayat kau masa nak pergi Karnival Sivik 2014 , kau cakap "Masa karnival sains, aku yang ajak AR pergi sekali." Aku , pandang kau macam grrr.. sengaja betullah kau nikan Amin.. lepastu, boleh pula kau dengan selamba macam tak ada perasaan bersalah terus jumpa AR and salam dia ,buat2 tanya dia tapi tetiba panggil aku.. Haha.. Buat malu je .. Huhu.. Dan aku cakap dekat kau " Jangan ganggu dialah." Haha .. *Nampak tak bertapa aku ni care pasal AR.. Haha
 

Amin, aku tak akan lupa .. tak akan lupa.. macam mana kau malu di sebabkan aku. Haha.. Maafkan aku tau.. Nasib baik tak ramai orang time tu. Blushingnya muka kau time tu.. Tak silap aku, aku usik kau pasal apa ye.. Haha.. Aku pernah lihat kau menangis. Serius, aku tak sangka, kau mampu mengalirkan mata sebab seorang sahabat.. Haha.. Maybe , orang itu bermakna dalam diri kau..

 
 Kita pernah bertikam lidah.. Hmm, tak pernah tapi pernah satu hari itu kau tiba-tiba macam marah di sebabkan ada tersentuh something yang cikgu cakap, aku pandang kau.. after that, kau marah. Entah kenapa, tiba2 aku cakap " Kau dah kenapa" tapi aku tahu nada aku masa itu kuat seperti menengking. Cikgu terkejut and biarkan perkara itu berlalu.
Amin, aku anggap kau macam abang aku even kita sebaya.. Haha.. Aku pun tak tahu kenapa. Mungkin sebab aku selesa dengan kau .. Macam-macam kita telah lakukan bersama.. Kau tahu aku tak akan lupalah setiap moment2 bersama kau dan librarian yang lain. Rasa macam tak nak berpisah je dengan kalian semua. Tapi itulah hakikat kehidupan.. Aku harap one day, kita dapat berkumpul semula.
 
Amin... Aku rasa macam bertuah sebab dapat kenal kau walaupun aku baru je kenal kau tahun 2013, and kita rapat start masa kemas library akhir tahun 2013 and until now, hubungan kita makin rapat.  Alhamdulilah.. :D 
Tahun ini, tahun last kita dekat sekolah, moga kita dapat lakukan yang terbaik :D Amin, mari kita sama2 menuju ke arah kecemerlangan.. Aku nak kau sambung study lepas ni. Jangan berhenti belajar. Haha.. Seperti yang aku cakap sebelum ni. Aku harap kau ingat. :D Wonderful Day with you and all librarian members :D 

Maafkan aku selama ini .... :D Aku sayang kau, Amin :D Haha *Betul tau ni, kau orang yang ke 5.. hehe 
Janji dengan aku tau. Hahaha
 
 
 
Copyright ©2015 Label : Freebies | Design by Mastura Aziz