Handset Rosak!!

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =) 
 
 
Smartphone, telephone
Telefon cikai aku tu pun still boleh online. haha *pelik sangat2.. Haha
 
Selamat pagi semua :D huhu, aku tak tidur lagi sebenarnya.. Haha.. Jadi burung hantulah malam ni ek bukan dah nak pagi ke? Kalau mak aku tahu ni mesti dah membebel tidur lambat.. Haha. Nampakkan post title tu, huhu, handset rosak.. Kahkah! Dulu beriya sangat nak handset rosak, sekarang amik kau kan dah betul2 rosak. huhu.. Alaa, telefon dulu2 punya :p Yang ada button2 tu. haha, bukannya naak ada android.. Haha.. Sekurang-kurangnya, bersyukur.. :D Huhu.. 
 
Sekarang ni, aku tak tahu macam, nak bagitahu ke tak? Dalam fikiran aku dok ulang, macam mana kalau cikgu aku call, macam mana kawan aku call.. Haha.. Jawapan aku senang je, sila telefon aku guna number mak aku. Huhu! Nasib awak2 sekalianlah.. Lagi pon aku memang tak ada lah dok melekat dengan telefon 24 jam sehari semalaman.. Haha.. Paling tak pun 15 minit.. Huhu.. Lebihnya kat laptop.. handset abaikan.. Kah2.. Sekarang ni, tak usah ceritalah, kalau dua-dua gadjet mau rosak.. Huhu, Laptop aku , keyboard x boleh nak pakai, sesetengah huruf tak berfungsi. Huuu.. sabar jelah.. Nasib baik boleh guna keyboard skrin kalau tak dah meraung2 suruh abah beli laptop baru. Haha.. Confirmlah abah pasti cakap "Siapa suruh rosakkan?" Haha... Masa tu terkulat-kulat nak jawap .. kihkih..Rasanya nak cakap macam gini.. "Nak buat macam mana abah , nak abah semuanya ganas2 dan lasak.." Haha..Boleh tak?  Tapi, aku still beringat lah, cakap dengan diri sendiri, susah tahu tak nak cari duit.. Huhu.. Pujuk hati punya pasal.. Nak merasa handset baru , tunggu habis SPMlah.. Haha.. Sekarang just fokus SPM okay!!! Alhamdulilah, dah start ulangkaji masa cuti sekolah ni, tapi subjek yang sama je.. Nak study subjek lain, Huish! tak sukalah subjek ni, susahnya.. Haha and banyak lagi jawapan dari aku.. Haha.. Tapi, kena buat juga subjek lain, nanti masa SPM kau nak jawapa apa kat kertas jawapan ?? Jangan meraung sudaa.. :D hehe
 
Apa yang aku membebel pun aku tak tahu .. Baca jelah kalian-kalian semua.. kalau ada typing error tu abaikan je and aku harap korang faham lerr.. Haha.. Ok Bai ! Nak update entry lain..  

No Phone 
 
Untuk pelajar sekolah, terutamanya pelajar SPM 2015, tahun ni anda semua termasuklah saya , tak boleh pegang telefon, belajar belajar , belajar dan belajar.. Huhu.. Kata nak bagi result yang gempak macam PMR tahun 2013.. huhu.. Merepek sudah aku ni. Haha. Abaikan.. :P

Ulasan

  1. minta abah belikan telefon PALING MURAH,tak ada kamera,zaman kuno punya janji ada fungsi asas,senang sikit nak contact kawan2 ajak study..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu.. InshaAllah,tapi memang selalu guna pun telefon tu :D hehe

      Padam
  2. habis spm.. result bg gempak mintak hadiahkan hanset

    BalasPadam
    Balasan
    1. InshaAllah. hmm.. mungkin nak handset tapi macam nak komputer riba je ..hehe

      Padam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Muka hampir sama, ada jodoh yang kuat???

Blog Kelas !!

Adik rindu abang...