Kenangan masuk kereta solar :D

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =) 
 
Amin: Mun kereta solar.. Nak amik sapa?
Aku dalam hati *excitednya Amin ni.. Haha Macam tak nak masuk pun ada, nak study je.. Haha Lepastu dia dok cakaplah amik adik Farhan nak tak?
Aku dlm hati * dia ni nak sambung legasi pustkawan utk masuk kereta solar ke apa? Hmm, bukan kereta solar untuk menengah atas je ke?
Amin, hmm, ohh..
Aku , Farhan baru naik tingkatan 3. huhu.. Amin ni bersemangat sangat. Haha 

Amin kita tunggu apa yg cikgu jasni cakap eh. kalau dia nak amik budak kelas dia tak tahu tau walaupun Fazrin masa hari last pertandingan menegaskan agar kami (aku n amin) mempertahankan apa yang telah kami lakukan bersama dia (kereta sekolah). Haha..


Haha, banyak sangat kenangan masa tu, kenangan membuli,kenangan kena marah, kenangan buang masa, kenangan menyanyi (amin and fazrin), kenangan aku kenakan diorang, kenangan baling barang, kenangan kena bahan, kenangan aku kena dera, kenangan tengok cerita korea, kenangan jadi mem besar, kenangan hmmm. Haha.. tapi, yang tak boleh blah bila diorang amik telefon aku and bergayut. Tahulah aku letak telefon bersepah2, lepastu pergi tengok kredit aku, mentang2 banyak lagi. haha Huh! memang macam nak amik batu and baling je. Kalau sekejap takpe tapi lama. Boleh cakap lagi, ehh! cikgu dah marahlah. lepastu pergi gelak.


Tapi, itulah kenangan yang paling best dengan Amin and Fazrin.. Ehh ada lagi.. kenangan kat library. main lari-lari, buat bising, memekak, mendera, membebel, buat aksi comel (gwiyomi), buat ibu pening kepala. Haha
 

Ulasan

  1. amboi.kalau jadi budak bawah kita kat library mmg kita tegur..hahaha.. main lari2

    BalasPadam
    Balasan
    1. opssss... saya tidak bersalah... hehe.. memang pun ...hahahaa... dua kali lima je dgn diorg semua.. huhu.. anggap library mcm kt padang.. huhu

      Padam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Muka hampir sama, ada jodoh yang kuat???

Blog Kelas !!

Adik rindu abang...