Friday, January 23, 2015

PERHIMPUNAN KOKURIKULUM 1

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)
Throw back cerita yang sudah lepas. huhu.... 


Minggu ketiga setiap hari ahad, sekolah aku akan mengadakan perhimpunan kokurikulum buat julung kalinya. Huh! First kena uniform PKBM.... haha... uniform akulah  tu.... Sebenarnya aku tak kisah sangat nak jadi MC or baca ikrar and so on.... Tapi, cikgu bagi aku part bendera (naikkan bendera). Aku pun okay je... cuma bendera yang aku naikkan agak susah juga tapi aku ni jenis yang tak akan mengalah, janji aku berjaya buat... sebab ketat and tak selancar dua bendera yang lain. huhu... selamat!! perasaan aku rilex je walaupun baru first time lakukan... okaylah itu je nak cerita :D 


5 comments:

  1. Teringat pulak zaman2 sekolah dulu.. seronoknye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.... mmg seronok kak zaman sekolah ni....

      Delete
  2. rindunya sekolah.. akak punya skolah.. koku tiap hri selasa/rabu dgn sabtu..dia asingkan permainan,kelab dgn persatuan .. aduh..dah lupa dah..berapa tahun tinggalkan sekolah,terus anemsia

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu... tak penat ke ? sekolah saya hari rabu je.... hari ahad tiap minggu ketiga baru phimpunan koko....hehe

      Delete
  3. dh lama tggalkan zaman sekolah..rindunya..tiap2 hari akan ada perhimpunan

    ReplyDelete