Sejarah 1/1/15

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)


Selamat tengah hari, hari ini hari pendaftaran persekolahan untuk tahun 2015, dan pada tahun ini aku merupakan senior yang paling tua di SMAT. Tahun ini, aku SPM ! SPM ! SPM! Semoga aku sudah bersedia menghadapinya. :D 

Bangun awal, Mandi, Sarapan, Mesej kawan, Tunggu kawan, Kawan amik, Berbual , pergi sekolah, jumpa kawan, pegi kelas, jumpa kawan, tunggu cikgu masuk, tolong cikgu, tulis jadual waktu, tulisan tak cantik, suruh kawan tulis, tolong kawan, jumpa kawan, tolong cikgu, edarkan kertas koko, bacakan berapa orang ikut kuota yang disediakan, jumpa kawan lelaki, baca berulang kali, mereka isi borang koko, bagi aku semula kertas, aku check, tension, ramai panggil aku, makin aku tension, panggil kawan , suruh dia tolong, cikgu panggil, aku cakap kejap2, makin stress bila ada yang sama, jumpa kawan lelaki, tanya2, check2, huargh... tensionnya, pakai letak nama dia kat mana2 yang kosong. Amik borang, aku buat, kawan cakap kau belum buat lagi, aku bagilah , belum, Kawan cakap, aku keluar dulu, pergilah, daftar dengan cikgu, cikgu cakap tak payah balik, aku cakap zira dah tunggu, lepas daftar, salam cikgu, keluar kelas, masuk balik, cakap dengan cikgu, kawan saya kat mana, pening2, rasa macam tak jejak je, mesej dia, call dia tapi "Network Busy". Haaa, suruh kawan teman, masa tu macam tak jejak je kaki kat tanah, turun tangga, jumpa mereka, cakap nak amik buku kimia, okay, tunggu dekat sini, emm, tolong pegangkan, jumpa cikgu, salam, cikgu tanya mana amin, aku cakap tak tahu, pegi bilik SPBT, jumpa amin, bagitahu dia, dia cakap tahu, masuk bilik SPBT, bagi salam, cakap dengan cikgu, nak amik buku teks kimia, cikgu suruh amik, minta cikgu pen,tanda dekat borang, keluar cakap terima kasih, cari kawan semula, tak ada, nasib baik Zatul angkat tangan, pergi kat mereka, time tu, aku nak jatuh, pegang mimi, Huarghh, balik, naik motor , macam apa2 jekan, berbual, sampai rumah.Aku tak tahu kenapa hari ini. :'( 

Tetiba mood sedih .. Tetiba teringat semuanya. tetiba rindu pula, tetiba perasaan bercampur aduk. Allah, kuatkan aku. :D  Cuba kawal perasaan, pujuk hati, tak nak menangis, jerit dalam hati jangan menangis, sakit, Aku tahan.. sampai sekarang.  

Ulasan

  1. Fighting untuk SPM kasi gempak! hehe #batch98 1115
    Fi Hifzillah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeah! Mari kita gegarkan bersama. Haha
      InshaAllah....
      Good Luck, Isma :)

      Padam
  2. gudluck utk SPM. In shaa Allah boleh buat yg terbaik. Apa yg penting usaha dari sekarang. Berdoa slalu dan seterusnya bertawakal :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Muka hampir sama, ada jodoh yang kuat???

Blog Kelas !!

Adik rindu abang...