Tuesday, January 06, 2015

Tidak tahu tajuk???

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =) 
 
 
Sebenarnya aku nak cerita macam-macam cerita tapi bila aku dah buka blogger.com.. terus aku tak tahu apa yang sebenarnya aku nak tulis.Huh! Jari-jariku sudah mula menari dengan kepantasan akal fikiran aku untuk meluahkan apa yang perlu di tulis dan di coret-coret di sini. Tapi, malang sekali, cerita yang aku ingin ceritakan itu hilang begitu sahaja. Hurm.. Rasa macam ingin meraung pun ada.. Mungkin tak lama lagi muncul semula apa yang aku ingin ceritakan itu. Next time ya guys aku story mory di sini. hehe

Selalu idea keluar bila time aku tengah dok ralit bermimpi.. haha, layan berangan.. Haha.. time kebosanan dan time idea itu nak mencurah2 keluar :D huhu.. Okay kena berhentilah gayanya. Tiada cerita mahu diceritakan di sini.olalaolalal .. Salam maghrib :D

4 comments:

  1. Hahah..biase le tu.idea ilang tibe2. T dia menjenguk tiba

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... betul tu kak :) bila tu dah dtg , time itulah kita x pegang laptop... hehe

      Delete
  2. kalau ada idea/cerita catit dlm kertas..heheh..nanti dah ada mood taip terus..
    selalu buka blog bosan jga tau..eheheh
    ea..kita follow twitter..

    @Naliena92

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. kadang2 je buat macam gitu. Tapi, cerita2 tu takkira mood akan datang juga. Hurm..memang pun ,bila ada mood je baru menaip .. kadang2 belasah je .. Nanti update story baru. huhu.. Hurm.. bosan time tak aada cerita nak update itu je. hehe.. tpi, kalau buka fb and twitter selalu memang terlalu bosan sgt2.. haha okay. nanti saya follow balik. tq follow twitter saya :D

      Delete