Tuesday, April 07, 2015

SYUKRAN, AMIN

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)
Aku menulis mengikut rentak aku... Suka hatilah aku nak buat apa, janji cerita itu akan jadi kenangan yang terlalu indah :) 


Amin aka Abang Amin, terima kasih .... haha 

Sebenarnya aku malu dia baca apa yang aku tulis kat blog ni. Hmm.. stalker Insta aku eh? Takpeelah... aku sedang mempromosikan blog aku.. Haha.

Amin tanya aku, kenapa aku gelarkan diri dia "ABANG" dalam penulisan? Kau nak tahu sebab apa? Nantilah... bila aku rajin dan ada masa untuk menulis..  haha...


Kali ini dah 3 kali kau cakap blog aku cantik dan cerita aku best... 
Mesti kau gelakkan time kau baca pasal cerita2 tak matang aku tu. hehe

Ok. Aku nak buat soalan 4 untuk kertas 3... :)
Jumpa lain hari untuk entry seterusnya.


COMING SOON! UPDATE ABOUT SOLAR CAR...

TERIMA KASIH AMIN :D 

No comments:

Post a Comment