Tuesday, June 09, 2015

Tiada beza ke? Hmm....

Ada bezakan MEAR / AR / ARME dengan MDABZ. Mestilah orangnya berbeza juga. Jangan salah faham dengan gelarannya yang di beri. Kalau sesuatu perkara itu di tujukan untuk seseorang itu. Saya letak macam gini #MEAR. Kenapa nak salah faham pula. Saya tak tujukan untuk orang lain. Saya hanya tuju untuk dia seorang je maknanya apa yang ingin saya katakan hanya tentang dia bukan orang lain. Kenapa perlu salah tafsir. Ok. Lepas ini, nak tutup semua akaun. Kalau ada pun, senyap2 je tak payah orang lain tahu. Hak peribadi sendiri. Aku tulis blog ini pun sebab nak tulis semua kenangan yang aku perolehi sepanjang aku masih bernafas di muka bumi ini. Tapi ini pula jadinya. Ini yang den lemah ni. Haish!! Memori itu semua aku ingatkan nak jadikan satu kisah. Manalah tahu aku boleh edit itu semua jadi sebuah cerita dalam buku. Kalau nak suruh simpan dalam otak, memang still ada lagi tapi kenangan itu semuanya dah kabur dan tak berapa nak ingat kecualilah ada memori yang terpahat kukuh memang kau tak akan lupa lah sampai mati. Ok, stop sampai sini. Aku dah mengantuk.

No comments:

Post a Comment