Jumaat, Julai 03, 2015

Adik rindu abang...

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)

Rindu .. adik rindu abang. Adik rindu nak bergurau dengan abang. Adik rindu nak mengada-gada dengan abang. Adik rindu nak ketawa dengan abang. Adik rindu nak buli abang. Adik rindu nak bahan abang. Adik rindu nak menangis sebab abang. Adik rindu nak marah dekat abang. Adik rindu nak tengok abang senyum. Adik rindu nak ceritakan macam-macam dekat abang. Dan adik rindu nak pandang abang. Adik rindu semuanya tentang abang. Tak mengapalah, adik nak abang take care yourself je dan enjoy yr life!! Hmmm. Lagi, tak ada apa 2.. bye abang. Gonna miss u after this 😭😭😭
Abang... adik minta maaf jika selama ini adik tak layan abang. Adik buat tak tahu bila abang panggil. Adik layan abang acuh tak acuh je. Adik minta maaf abang. Ketika itu, adik tak boleh nak kawal diri adik. Adik stress dengan apa yang berlaku sampai abang terkena tempiasnya. Abang. Adik minta maaf kalau buat abang tertekan selama ini. Abang... adik nak abang jaga diri abang baik-baik tau. Jangan lupa solat. Berbakti kepada ibu bapa abang. Dan yang pasti abang kenalah jaga diri abang. Yr healthy and yr safety!! Gonna miss u abang. Dont miss me okay!! 😌😌 Semoga di setiap apa yang abang lakukan, di rahmatiNya 😊😊 Adik sokong abang dari jauh. Teruskan usaha abang. Nanti kalau dah berjaya, jangan lupakan adik tau. Promise? Huhu... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan