Isnin, Julai 13, 2015

Note SN

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)
Malam ini. Aku rasa aku nak bercerita sedikit mungkin. Lantak oranglah nak cakap apa aku malas dah nak layan. Penat nak layan. Penat.. ya aku penat. Cukuplah ... apa yang terjadi. Akak sufi, akak pernah cakap dengan adik form 5 macam2 jadi dengan akak. Macam-macam dugaan yang datang. Akak nak tahu... adik rasa tahun ini banyak sangat dugaan yang Allah bagi. Adik cuba untuk jadi kuat akak. Adik cuba untuk bertahan. Kadang-kala jatuh tersungkur juga. Kadang-kala adik rasa kenapa dugaan ini berat sangat. Kak, Adik tak tahu nak buat macam mana lagi tapi adik cuba untuk pekakkan telinga dan hanya  adik mampu memerhati. Akak... akak banyak bantu adik. Macam adik tanya akak tu. Akak buat adik sedar satu perkara. Begitu mendalam maksud akak. Akak... terima kasih ya. Walaupun jauh ... walaupun kita tak dapat nak berkongsi cerita selalu. Tapi, akak selalu buat adik rasa tenang dan adik begitu bersyukur sangat Allah pertemukan adik dengan akak. Akak adik harap ukhuwah kita berkekalan ya. Kita sama-sama bangkit ya. Akak kuat!! Adik pun kuat!! Nanti bila dah berjaya. Jangan lupa adik ya akak. Adik tahu akak boleh buat. Tak apa akak try yr best kat sana. Nanti kalau kita panjang umur InshaAllah kita jumpa lagi. Adik sayang akak. Terima kasih untuk 5 tahun ini. Terima kasih akak sangat- sangat. 

Akak ingat lagi masa adik menangis time peluk akak masa awal tahun. Akak datang sebab nak latih budak silat. Time adik nak balik, baru budak silat keluar. Akak panggil adik.terus adik peluk akak. Adik menangis dekat bahu akak. Masa memang ada perkara yang terbeban. Bukan salah akak pun. Akak dah jadi kakak yang terbaik untuk adik. Terima kasih yaa. Did u know, i miss you so much !!! Hmm.. take care, dear. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum..
>terima kasih kerana sudi komen :)
> No ads links.
> No Anonymous.
> No Haters.
> No Stupid Words.
> Maaf sekiranya tidak dibalas.