Rabu, Julai 08, 2015

This feeling... arghhh..

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)

Maaf kerana membuatkan hubungan ini rasa macam tak wujud. Maaflah sebab tak boleh nak rapat macam dulu. Sorry abang. I hope u will take care yourself. One day i will said good bye to you. Thank you for everything. I know your feeling but i cannot to do that even one word. I dont know how to communicate with you. It like "JANGGAL"  when i want to said something to you. since when. I dunno. Hmm.. i donno why i need to have this feeling. I hate this feeling but yes, i love you as my big brother. Not more. InshaAllah. I donno and i cannot to have this feeling. Hmm.. I need to throw away this feeling as soon as possible.  


Berharap perasaan itu pergi dari kehidupan aku. Biarlah mati untuk sementara. Tak perlu sekarang. Liku kehidupan aku masih panjang. Mungkin Allah nak menduga kau, Mun. Bersangka baik dengan segalanya. Kau boleh buat. Lakukan sepertimana kau lupakan Ali. Ya, trust yourself. Kau tahukan apa yang kau rasa sekarang? Bebas.. lapang.. dan tiada lagi nama dia dalam fikiran kau. Kau dah tak fikir dah pasal dia sebab kau dah serahkan segalanya. Kau biarkan dia bawa diri dia sendiri dan kau rela dia pergi dari diri kau. Itulah bahagia yang kau rasa. Walaupun aku tak pernah bercinta tapi aku rasa macam mana orang bercinta putus cinta. Sakit weii. Sakit. Itu belum lagi. Kalau dah? Apa nak jadi.. hmm.. Tapi, bersyukur sangat , masih terpelihara lagi. Allah jaga aku. Alhamdulilah. Biarlah. Hanya seseorang yang boleh menakluki hati aku untuk selamanya. Jika diizinkanNya untuk berjumpa dengan bakal imam aku suatu hari nanti. Aku tak perlu mencari kerana bila tiba detik yg sesuai pasti aku akan berjumpa dengan dia. Lambat cepat itu semua tidak penting. Bila aku dah jumpa insan itu, aku nak berkawan je sampai dia jumpa ayah aku dan dia cakap yang dia nak jadikan aku isteri dia. Haha.. Simple je tak perlu semua itu. Just minta green light je lepastu kita buat persiapan dalam beberapa bulan macam gitu. Majlis pun buat simple je. Tak payah nak membazir. Jimat duit. Tapi aku mestilah ada impian nak majlis aku macam mana!! Tapi, memang save budget. Hahaa. InshaAllah.. ok stop! Aku dah terlebih pula ni. Bai.. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Copyright ©2015 Label : Freebies | Design by Mastura Aziz