Jumaat, November 13, 2015

Sufi sayang ...

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)



Hai Sufi Sayang. Rindu saya tak ? Hehehe.. Sufi sayang .. adik rindu akak sebenarnya. Maaflah kalau akak rasa adik macam kurang layan akak. Adik cuma tak nak ganggu akak kalau time tu akak sibuk ke. Mestilah akak nak buat kerja akak kan. Iyaaa, adik mengaku juga adik jarang layan akak. Akak nak tahu, dia yang bagitahu adik. Dia cakap akak ada chat dia . Dan dia cakap dengan adik. Hehe. Akak bila ingat semula macam kelakar je. Dulu adik jeles bila akak tak layan adik. Sekarang ni akak pula yang jeles. Hehehe. 



Akak, adik dah baca entry akak. Did u want know kak? Adik rindu sangat sangat nak bagi akak surat cinta lagi. Serius.. rindu.. wakakaka.. romantik betul adik ni kak. Aduh perasan pula xD. 
Kak, ayat akak tu... hehehe.. Terima kasih masih simpan lagi hadiah dan surat cinta yang adik bagi. Heehee. Serius ni rindu nak buat lagi macam gitu. Beli hadiah banyak2 lepastu tulis banyak2 surat lebih kepada luahan rasa hati . Hehehe. Rindu nak buat lagi. Tapi, akan ada hari adik nak bagi akak sesuatu. InshaAllah.. Adik akan bagi akak sendiri nanti dan kita spend time sama2. Akak... hehehe.. jom kita pergi travel. Hahaha.. Bilalah boleh luangkan masa sama2 lagi. 

Rindu .... serius rindu dengan semua kenangan start dari first kita kenal sampailah hari ini. Bila dapat spend sama-sama lagi. ? Tak apa tak apa sabar sabar .. suatu hari nanti dapat juga kita spend time sama2. InshaAllah. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Copyright ©2015 Label : Freebies | Design by Mastura Aziz