Khamis, Januari 21, 2016

Kak Sufi

Bismillah. Hari ini aku nak bercerita pasal kak sufi. Sufinasuha yang dah lama rindu sangat nak dengar adik dia ni update story mory . Hehehehe. So today . Adik nak updatelah ni. Rindu adik kan ehhh perasan pula. Rindu blog adik cakap jelah. Hahaaahhaha. .

Sufi sufi sufi.. Actually adik tak tahu nak story apa. Hahahahaha. Cuma adik nak cakap yang adik rindukann akak. Huahuahua..

Sufiii. Dia tetap adik sayang. Walaupun dah lama tak jumpa. Dah jarang tak macam dulu waktu zaman sekolah. Hari hari jumpa tapi tapi itu pun masing masing sibuk. Lebih kurang macam sekaranglah tapi sekarang lagilah susah nak jumpa. Hehehe. Tak apa tak apa. Ada rezeki kita jumpa . Hehe. InshaAllah . Tak putus doa untuk akak. Kalau nak masuk angka 20 pun . Opss. Tahun depan untuk akak. Hehehe. Still lagi boleh jumpa. Kerja pun janganlah jauh sangat. Hahahaha. Tak kisahlah nanti akak dapat keje kat mana pun. Ada masa kita jumpa. Dan lagi satu kalau nak tunang ke kawin ke janganlah lupa jemput adik. Mana tahu akak dulu yang masuk pintu gerbang perkahwinan. Hahahaa. Apapun adik tak pernah lupakan akak walaupun di mana jua adik berada. Cehhh!!! Hehehehe. Dah nak masuk enam tahun kan kak. Hehehehe. Bertahankan hubungan kita ni walaupun dulu gaduh, lost contact, merajuk, cemburu blablablablabla. Hahahahha. Rasa tak percayaaaaaaa pulaaaa. Hahahahahaha. Semoga ukhuwah kita berkekalan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum..
>terima kasih kerana sudi komen :)
> No ads links.
> No Anonymous.
> No Haters.
> No Stupid Words.
> Maaf sekiranya tidak dibalas.