Ahad, April 30, 2017

Overnight to Melaka dan PD

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)


Im back again ✌ Now, apa yang aku nak  cerita dan  aku nak sharekan di sini . hmm.. Last we talk about my overnight at Melaka with my ex housemate and my housemate. lets go read my story about this πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

Kami keluar dari rumsis dalam pukul 9 pagi gitulah. Dah tempah kereta sewa awal - awal. 1 day semua sekali RM 100 . so sorang bayar rm 20. Kami pergi berlima but nanti dkt gambar ada 4 orang je . So lagi mana. sorang lagi dia keluar dgn member dia . Member time sekolah menengah or sekolah rendah dulu. thats why ada 4 orang je kitorang. hahahaha. Kami sarapan dkt Pengkalan Balak. sebelum shot tu Bandaraya Melaka . Hahaha. Kami banyak jalan je tak banyak amik gambar pun. 
Dalam pukul 5 gitu, kami makan mcD. bila tiba malam selepas kami main benda alah yang kapal tu kami pergi makan pula. kami makann roti nan. dan shot to PD. Telok Kemang dan tidur di sana. Hahahaha. Bising sbb banyak mat rempit kat sna. Sebenarnya malas nak cerita dah penat😜 Kami balik rumsis pukul 7 pagi lepas solat subuh. Hahahahaha

we go to Jonker Walk *entah betul ke tidak namanya πŸ˜‚ and take a picture πŸ‘―πŸ‘― Lets see the picture πŸ’Ÿ

with kak dila 😘

This picture , I love so much. I dont know why but yaa I very love this picture. Hahahahaha. 



Time ni minum air tembikai. satu tembikai tu RM 6.00 kami share setiap dua orang. Kira jimat dan dapat habiskan air tembikai tu. 

My cute ninja πŸ˜‹πŸ˜

A person who excited to take a picture at here. 

Acah acah princess always πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ™ŠπŸ™Š




Masa ni tersalah hantar gambar, nak hantar kat ibu . Terhantar gambar kat love then what happen. Love said 'Pretty' hahaha. Thank you my love πŸ’‹πŸ’‘


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum..
>terima kasih kerana sudi komen :)
> No ads links.
> No Anonymous.
> No Haters.
> No Stupid Words.
> Maaf sekiranya tidak dibalas.