Isnin, Mei 01, 2017

Keding 😂

Assalamualaikum and happy earthlings =)
Mulakan hari anda dengan "Bismillah" dan senyuman =)


Malam ni adik rasa nak stalk blog akak sbb adik rasa dah lama sangat adik tak jejak dkt blog akak. Baca entry lama  sampai entry baru akak tu . Bulan jan tapi bulan jun adik baru baca. You know dear? 

Adik tak tahu nak rasa apa kak. Adik tak tahu nak rasa apa. Dan adik tak tahu nak rasa apa. Bila adik nampak , adik just senyum je. Akak dah bahagia. Alhamdulilah sgt. Kalau akak ada problem . Akak kenapa? Tapi kadang2 tu adik cubalah hiburkan akak walaupun adik time tu ada masalah adik. Akak, I try to be a strong person. Tapi kita tak boleh bohong hati kita kan bila kita rasa sakit. I cried and cried until Im tired. Kak, adik lari sana sini . Tapi apa yang adik rasa sama. Sakit tu kesannya ada sebab dah lama bertahan sampai tak tahu apa yang nak rasa apa. Apa yang terjadi biarlah . Adik tak fed up cuma penat berharap. Penat menanti tapi you will alwys be my fav sister 😍 


Adik sentiasa doakan akak. Akak nak tahu kenapa adik delete twitter walaupun twitter tu fav adik lepas facebook dan blogger. Sebab dari twitter tu juga adik jadi heartbroken , fragile and so on. Adik tak boleh. Time adik delete tweet tu pun adik menangis baca apa yang adik tulis. 18.2 k tweet kak nak padam semua dalam masa beberapa hari memang susahlah. Last last adik deactivekan terus. Hati adik ni lembut sangatkan kak. Haih lembik gila x boleh nak jadi keras. . Hmm. Kakak. Adik tak tahulah apa yang adik merepek sekarang ni. Apapun adik doakan akak bahagia dan berjaya di dunia dan di akhirat. Adik nak cakap adik benci akak boleh tak? Hehehehe. But in deep my heart I love you 😘


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum..
>terima kasih kerana sudi komen :)
> No ads links.
> No Anonymous.
> No Haters.
> No Stupid Words.
> Maaf sekiranya tidak dibalas.