Pages

Saturday, February 17, 2018

Amin ❤

Hai . Kembali lagi.. Sekarang ini , aku still busy dengan segala assignment,  keterlibatan komuniti dan collect dana untuk karnival. Tinggal tahun ini je nak habis belajar. Rasa macam kejap je . Habahabaha. Sem 4 ni kira mencabar jugalah. Rasa sengal badan dah aku ini. Hmm. Tapi aku tak boleh putus asa kena cekal dan kuatt hadapi rintangan mahupun cabaran 🙆 . 

Aku bukan nak bercerita pasal tu sebenarnya tapi aku nak bercerita pasal seorang budak yang cute yang aku terus jatuh sayang. Hahabhaa. Ya Amin 😭 Nama dia sama dengan love. 😫 Kadang aku pelik, kenapalah perkara yang aku suka mesti ada berkait dengan Danial Amin . 😑 Hahaha. K sebelum aku melencong bab perasaan ini. Aku kena tulis pasal how cute Amin ni sampaikan aku nak peluk dia kuat2 dan tak nak lepas 😂 

Btw, Amin ni tak lancar bercakap lagi . Percakapan dia still tersekat. Tapi melalui kawan dia , Aulia. Aku tahu nama dia Amin dan sedikit info pasal Amin. Amin ini pandai tau. Aku suka tengok senyuman dia. 


Akak aku ckp muka amin ni macam muka ziyad sikit. kahkahkah.  Tapi serius ah aku sayang gila kat amin ni. Nanti kita jumpa lagi tau sayang 💕

Kenangan dengan amin  ❤




Sempat tau sebelum aku balik aku kiss Amin ni 😂 Sape suruh comel sangat. Hahahahaha. Nanti aku sambung cerita lain pula okay. Bye. 



No comments:

Post a Comment