Friday, April 27, 2018

Tough Sem



Hasil carian imej untuk im okay quotes

Hai. Assalamualaikum. Dah lama kan aku tak update di sini. Honestly, sem ni sem paling mencabar dan sem yang aku rasa macam aku banyak stress. Hahahahahahaha. Serius okay 22  jam kredit untuk sem ni dan sem last. Macam dah amik degree kalau ikut jam kredit tu. hmm..

Aku dah try buat sehabis baik untk sem ini. Dan aku tawakal je dengan markah2 aku semua tu. Serius ah down juga tapi aku kena positif balik. Target untuk dapat dekan still aku genggam tapi tak terlalu berharap sangat sebab aku takut aku frust menonggeng macam sem 1. Pedih beb. Bila kau nak dapat dekan dah . Kurang 0.02 je. Serius aku rasa sakit sangat time tu. Sem 4 ini aku serahkan semuanya kepada Allah.

Belum lagi cerita , segala assignment kau buat kena copy dengan group lain, berjaga sampai pagi sebab nak siapkan kerja. backup group dan sebagainya. Tapi kebanyakkannya nak jaga hati kawann sekelas. Yaaaaa, sampai kau sendiri terbeban. Allah.. Serius aku redha dengan result sem 4 ini.  Cumanya final yang hampir tiba ini, aku try hard pulun selagi mampu untuk bolot markah2 . InshaAllah. Doakan aku dapat dekan lagi sem ini. Thank you so much doakan aku.


 "Moga Munirah Ezzaty binti Rosli, mendapat dekan 3.65 sem 4 ini. Aamin" 

2 comments:

  1. Good luck mumun! Fighting, sikit ja lagi ni. Btw adat belajar memang macam tu, cuma cara mereka hargai kita atau tak je and sedaq diri mereka tu yang kita ni dah banyak tolong diorang sampai diorang boleh lulus every sem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you mimi sebab sudi support. In shaa Allah. Kau pun sama juga moga berjaya harungi detik2 yang mencabar untuk semester terakhir ini.

      Delete