Wednesday, July 18, 2018

Pencarian tempat praktikal

Hai semua. Malam ini aku free sampailah esok malam sebab tiada kelas 😂 . So, aku nak ceritalah sedikit berkaitan tajuk aku ni. Kalau ada mana2 taska or tadika di seremban or senawang yang amik pelajar praktikal. Bolehlah tinggalkan no handphone, alamat dan email dkt ruang komen nanti.  🤗

Yaaa. aku dah nak habis belajar. Tak sabarnya nak konvo. Tapi sebelum konvo mestilah ada praktikal. Aku start praktikal tahun depan saing dengan budak sekolah. Yelah nak jadi cikgu kan. 😂 InshaAllah. Harapnya jadi cikgu yang penyayang tapi tegas. 😅 Boleh tak gitu? 🙄

Ha ini adalah maklumat time aku praktikal nanti :

Taska 7 minggu (2/1/19 - 15/2/19)
Rehat seminggu
Tadika 7 minggu (25/2/19 - 10/4/19)
* kalau ada cuti akan tambah tarikh.
2 surat ( 1 tadika 1 taska )
Tadika / Taska mesti ada kelulusan * penting

Kawasan yang boleh aku praktikal. Tapi aku ambil area Negeri Sembilan sebab saje je nak hidup merantau walaupun aku duduk Kota Tinggi, Johor tapi kawasan aku tak tersenarai 😭 sebab pendalaman sangat. 😂

Melaka: Kawasan seluruh negeri melaka.
Johor: Muar, Tangkak dan Batu Pahat shj.
N9 : Nilai. Seremban. Senawang.
Selangor: Sepang cyberjaya putrajaya sri kembangan shah alam
KL: cheras hingga batu caves ampang kepong.

Had pengambilan yang dibenarkan pensyarah aku untuk kami berpraktikal. 😎

Penempatan: min 2 org mak 3 org.
ikut bilangan kanak2. (taska)
tadika : 1 kelas 1 pelajar praktikal.

Aku harap aku dapat buat yang terbaik untuk sem akhir nanti. Aamiin. Doakan aku juga rezeki aku sentiasa mengalir seperti air laut dan mendapat pekerjaan yang terbaik untuk aku. Aamiin. 😗

No comments:

Post a Comment